Reč je o potpuno neinvazivnoj (nehirurškoj) i bezbolnoj metodi koja ne zagreva i ne oštećuje tkivo, što ga čini dostupnim i osobama koje zbog određenih problema ne smeju da koriste nijednu drugu podršku u procesu mršavljenja.
Budući da je laser izum poznate Američke kompanije “Erchonia” kao takav je testiran i licenciran od strane FDA (Food and Drug Administration) uprave za hranu i lekove SAD-a.
Zerona laser je poslednja reč tehnologije sa velikom primenom u estetskoj medicini, antiaging(u).
Upravo zbog svojih karakteristika smo među prvima u Evropi i prvi u Srbiji u koriscenju Zerone, zajedno u saradnji sa američkim lekarima različitih specijalizacija.

KAKO FUNKCIONIŠE ?

Znajte da mast ne “šeta” slobodno našim organizmom već se nalazi “upakovana” u masnoj ćeliji.
Zamislite masnu ćeliju kao jedan balon, a mast unutar nje kao neki gel.
Hladni svetlosni snop lasera prodire do masne ćelije stvarajući njenu membranu trenutno poroznom, membrana se otvara.
U isto vreme laserski snop čini da mast koja se nalazi unutar te ćelije postane znatno tečnija nego što ona zapravo jeste.
Nakon toga mast jednostavno iscuri iz masne ćelije a zatim je telo potpuno prirodnim putem pomoću limfnog sistema šalje do jetre gde se sagori kao energija.
Nakon 48h, membrana na masnoj ćeliji se ponovo zatvara.

zerona 1
KAKVE REZULTATE MOGU OČEKIVATI ?

Ovo je najvažnije ali i najosetljivije pitanje svakoga klijenta. Svaka osoba ima koristi od Zerona tretmana, ali naravno da se rezultati mogu razlikovati, od prosečnih do drastičnih.
Znajte da su hormonalni problemi najčesci faktor koji onemogućava postizanje dobrih rezultata, upravo zato, pre započinjanja tretmana potrebno je da dodjete na besplatne konsultacije sa našim terapeutima.
Cilj konsultacija je sticanje uvida u vaše zdravstveno stanje ali i stepen gojaznosti organizma.
Nakon konsultacija i pregleda, na osnovu građe vašeg tela, fizičkog i zdravstvenog stanja bice vam preciznije predstavljeno šta je to što možete da očekujete od tretmana.
Cilj mršavljenja tretmanima Zerona laserom je isključivo gubljenje masnih naslaga.
Nikako vode i nikako mišićne mase.
Gubitak vode stvara lažnu sliku u glavi klijenta jer se sva ta voda ponovo vrati u organizam stvarajući poznati Yo-yo efekat.
Gubitak mišićne mase (Uzrokovan je najčešće gladovanjem) osim što stvara lažnu sliku “mršavijeg” izgleda, takođe usporava metabolizam organizma, jer upravo su mišići glavni pokretači bazalnog metabolizma u telu.
Znajte da je zapremina masnih naslaga daleko veća od zapremine mišića ili vode pa tako umesto kilaže mi kažemo da prosečni rezultati smanjenja obima tela iznose od 9 cm do čak 25 cm u obimu kritičnih tačaka u organizmu (stomak, kukovi, zadnjica, noge)
Govorimo isključivo o masnim naslagama.
Preporuka je da se radi 3 tretmana nedeljno, svaki drugi dan, za maksimalni efekat. U proseku je potrebno od 6-9 tretmana. Efekat Zerona lasera je sistemski te se gube masne naslage sa celog dela sa fokusom na delove na kojim ih ima najviše. Preporuka je da se radi 3 tretmana nedeljno, svaki drugi dan, za maksimalni efekat.

PERIOD OPORAVKA I PONAŠANJE NAKON TRETMANA ?

Budući da je tretman u potpunosti neinvanzivan, odmah se vraćate svojim redovnim aktivnostima. A kako je pristup individualan, tačan postupak i savete kojih treba da se pridržavate odredjuje vam naš kvalifikovani lekar.
Zerona laser je samo jedan deo procedure za postizanje vaše idealne figure. Nakon svakog njegovog tretmana, preporučuje se tretman  VelaSmooth aparatom ili anticelulit masaža ili presoterapija (limfna drenaža) kao dodatna podrška procesu preoblikovanja tela.

TRAJANJE I POSTUPAK ?

Nakon pregleda I razgovora sa našim lekarom, smeštate se u udoban položaj kako biste maksimalno komforno uživali dok laserski snopovi rade.
Vreme trajanja tretmana je 60 minuta I terapija se izvodi kombinovano na različite delove tela – lice, grudi, stomak, butine…
Sam tretman je u potpunosti bezbolan I budući da je u pitanju hladni laser, tokom njega ništa ne osećate, samo po zavrsetku mozete biti lakši I poletniji zbog biostimulacije koja je započeta u organizmu.

nehirurška laserska liposukcija

Kontaktirajte nas da zakažete svoje konsultacije