RRS HA Long Lasting je sterilno medicinsko sredstvo koje sadrži kros-linkovanu hijaluronsku kiselinu posebnom UHI(UnHeating) tehnologijom u koncentraciji od 7mg/ml u kombinaciji sa 15 aminokiselina, koje pored hidratacije i antioksidantnog dejstva dodatno stabilizuju hijaluronsku kiselinu. Hijaluronska kiselina je biotehnoloskog ne životinjskog porekla.

ŠTA JE RRS LONG LASTING PREPARAT?
Je preparat namenjen za poboljšanje elastičnosti i hidratacije kože lica, kao i smanjenje dubine bora. Ovo je HIBRIDNI proizvod između punila i biorevitalizator. Koncept proizvoda je SKIN BUILDER: FULL FACE 3D REJUVENATION, odnosno sveobuhvatno podmlađivanje lica sa jednim tretmanom.
RRS® HA Long Lasting je proizvod zasnovan na hijaluronskoj kiselini umreženoj sa BDDE, koja poboljšava napetost i elastičnost kože, podržava remodeliranje kože i pomaže u postizanju optimalne hidratacije kože, što se prevodi u značajno poboljšanje njenog izgleda.

KOLIKO TRAJE RRS LONG LASTING PROCEDURA?
Važno je naglasiti da je aplikacija potpuno individualna tj., u dogovoru sa lekarom, definiše se broj tačaka u kojima se aplikuje preparat, za maksimalne rezultate. Za lice je potrebno do 7 tačaka po strani lica, samim tim procedura je jako komforna jer nema puno uboda i traje svega 10-ak minuta.
Pored lica mogu se tretirati i vrat, dekolte i šake. Te regije se rade kanila tehnikom i procedura takođe traje do 10 minuta po regiji.

KOLIKO ČESTO SE PRIMENJUJE “LOLA”?
U zavisnosti od stanja kože dovoljno je do 3 puta godišnje. A najčešće su pacijenti zadovoljni već sa prvim tretmanom.

Kontaktirajte nas da zakažete svoje konsultacije