Radiotalasni lifting lica je kozmetička,aparaturna, potpuno bezbolna metoda za lifting i zatezanje kože lica i tela. Tretman radiotalasnog liftinga je namenjen svim klijentima koji žele da umanje bore na licu i zategnu kožu tela.

Odličan je u kombinaciji i sa drugim tretmanima. Na licu se može kombinovati sa ubacivanjem seruma mezoporocijom i sonoporacijom, a uz anticelulit tretmane je odličan način da se koža dodatno zategne.

Radiotalasi deluju po principu zagrevanja srednjeg sloja, dela kože u kom se nalaze kolagen, elastin kao i elastična vlakna. Na ovaj način ubrzavaju obnavljanje elastičnih vlakana, proizvodnju novog kolagena i tako ublažavaju postojeće bore i daju čvrstinu koži. Pored toga, pokreće se mikrocirkulacija i izbacuju svi toksini iz kože.

KAKO FUNKCIONIŠE RADIOTALASNI LIFTING?

Prilikom radiotalasnog liftinga klijent oseti blagu toplotu na koži, a ovo je najprirodniji način da se poboljša proizvodnja kolagena. Tretman radiotalasni lifting se radi sa sondom, kojom se preko kontaktnog gela masira koža lica, vrata i dekoltea i tela.

Radiotalasni lifting se preporučuje kod :

  • Mimičnih bora,
  • Bora na vratu i dekolteu,
  • Bora oko usana
  • Opuštena koža na rukama, stomaku i nogama

Tretman na licu se izvodi u trajanju od 20 do maksimalno 30 min. Ukoliko se radi neka veća regija na telu može se raditi do 60 min. Tretmani se ponvaljanju jednom u 7 do 10 dana u seriji od 4 do 6 tretmana. Potom se pravi pauza od 2 meseca.

Kontraindikacije:
srčani bolesnici, maligni bolesnici, trudnice, dojilje, bolesti mišićnog i vezivnog tkiva, prisustvo metalnih implanta, infekcije hepatitis.

radiotalasni lifting

Kontaktirajte nas da zakažete svoje konsultacije